💠 زهرا (س) معمار سبکزندگی ٣
💎 نیازهای خدا بنیان یا مردم بنیان⁉️
✅ خانوادهٔ خوب یکی از مهمترین ارکان تشکیل دهندهٔ شخصیت انسان است.
✅ همه خانوادهها علاقه مند به برآورده نمودن نیازهای فرزندان خود هستند و آینده فرزندان یکی از دل نگرانی خانواده میباشد. اما خانوادهها در تشخیص نیازها و تامین آنها دو گونه میباشند :
۱⃣ مردم بنیان
۲⃣خدا بنیان
✅جمع کثیری از خانوادهها، در هنگام تشخیص نیازهای فرزندان خود، دست قضاوت را به دست مردم و جامعه میدهند و هر چه آنها به عنوان نیاز به آنها اعلام کردند آنها میپذیرند و اعمال میکند و این گونه زندگی را که «پاسخ به نیازهای مشروع» است را بر اساس سخنان مردم بنا میکنند و لذا «مردم بنیان» هستند.
✅اما گروه دیگری از خانوادهها، چکش قضاوت را به دست الله متعال میسپارند و در مقابل معرفی نیازهای بشری توسط #خداوند گردن خم میکنند و عمل میکنند. این خانوادهها که نیازهای خود را از کانال الهی میشناسند و بر اساس آن عمل می کنند، زندگی خود را «خدا بنیان» کردهاند.
🔴یکی از مقولههای مهم در این زمینه مبحث ازدواج است. خانوادههای مردم بنیان در این زمینه نیاز به تحصیلات تکمیلی مانند لیسانس را اولویت میدهند و خانوادههای خدا بنیان ازدواج را مهمتر میدانند.
✅ اگر خداوند خالق انسانها است و نیاز جنسی را یکی فعالترین نیازها جعل کرده و از طرف دیگر ازدواج را مایه سکونت و مودت قرار داده است.
⚠️پس ما بر چه اساس مقوله مهم ازدواج را که باعث آرامش و نجات افراد است را به زلف #تحصیلات گره میزنیم ⁉️
⚠️ما با چه عقل و منطقی نیاز جنسی فرزندانمان را که مانند نیاز به غذا و پوشاک است به تاخیر میاندازیم ⁉️
⚠️احساسات فرزندانمان را در دانشگاه که محل سرقت احساسات است به امان که میسپاریم⁉️
✅یکی از مهمترین عوامل الگو شدن حضرت زهرا(س) اقدامات تربیتی پیامبر اسلام است. ایشان که بعد از خدا، عالمترین فرد به نیازهای انسانی است با عروس کردن زود هنگام دخترش به ما آموخت که اگر دنبال فرزندی الگو و همسری نمونه و مادری قدوه هستید باید نیازهای او را به موقع تشخیص و برطرف نماید تا به شکوفایی برسد و به بهانه گیریهای مردم توجهای نکنید.
⚠️قطعا نیاز به تحصیلات تکمیلی مانند لیسانس و فوق لیسانس از نیازهای منطقی انسانهاست اما باید اولویتبندی کرد و میزان تخریب یا سازندگی نیازها در شخصیت افراد را شاخصه اولویتبندی آنها قرار داد.
🖊حجت الاسلام حسین عباسی اصل -فروردین _٩٦
💠 #اندیشکدهسبکزندگیاسلامی
🔸 eitaa.com/mirras
🔹 sapp.ir/mirras